logo
Kennisblog / Toepassingen 3 januari 2017

DYNAMISCHE LEEROMGEVING BIJ FONTYS. KOM KIJKEN!

Door: Sanne Kuijpers

Op de Fontys Rachelsmolen Campus is een inspirerende omgeving gecreëerd waar studenten en docenten op verschillende manieren kunnen (samen)werken. Ervaar het zelf.

Bent u werkzaam in het onderwijs en verantwoordelijk voor de leeromgeving?
Kom dan de nieuwe leeromgeving van Fontys bekijken. Met een toelichting op het ontwerp en de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de leeromgeving van de toekomst.

WANNEER
Er is nog geen nieuwe datum gepland voor een bezoek. Bent u geïnteresseerd in een rondleiding laat u het dan alstublieft aan ons weten.

WAAR
Fontys Hogeschool, Rachelsmolen Campus , R4
Bereikbaar via Rachelsmolen 1, 5612 MA Eindhoven

PROGRAMMA
14.00 uur inloop & ontvangst
14.30 uur presentatie casus onderwijsomgeving R4
15.15 uur  rondleiding projecten gebouw R3 & R4
16.15 uur  borrel

De leeromgeving van de toekomst biedt ruimte voor samenwerken, ontmoeten en concentratie.

De voormalige entree van het gebouw is volledig getransformeerd tot een multifunctionele onderwijsomgeving. HUBB vormt daarbij een fundamenteel ingrediënt. Deze modulaire en duurzame meubelserie is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs door Mecanoo en Gispen.

Omdat lesaanbod en lesvormen geen semester hetzelfde zijn, bestaat HUBB uit een serie bouwstenen waarmee u eindeloos combineert en varieert. Zo wordt een set stoelen met de toevoeging van een overkapping geschikt om te studeren of onderzoeken. Aan elkaar geschakeld worden ze een bank. Wij heten u van harte welkom om het zelf te komen beleven.

 

AANMELDEN

 

 

 

Plaats reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.