logo

HUBB landt in de TU Delft bibliotheek!

Door: Rogier Coopmans

HUBB staat tijdelijk opgesteld in de bibliotheek van de Technische Universiteit Delft. HUBB maakt van 13 maart tot en met 7 april onderdeel uit van het festival ‘Explore your Brain’.

HUBB is geen museumstuk, maar deel van het interieur. Studenten, medewerkers en andere kunnen HUBB gebruiken en worden bevraagd over wat voor hen de ideale plek is om te studeren. De resultaten van de testopstelling helpen ons in de zoektocht naar de leeromgeving van de toekomst.

Explore your Brain

Explore your Brain’ is onderdeel van de festiviteiten rondom het 175-jarige bestaan van de TU Delft. Studenten, medewerkers en andere bezoekers kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten: van lezingen, workshops en debatten tot een digitale douche en een Rubik’s cube challenge.

TU Delft bibliotheek

De TU Delft bibliotheek werd – net als HUBB – ontworpen door Mecanoo architecten. Het bijzondere ontwerp spreekt nog steeds tot de verbeelding. Twintig jaar na opening wordt de bibliotheek intensiever gebruikt dan ooit. Binnen, maar uiteraard ook buiten op het groene dak waar het met mooi weer goed toeven is.

Plaats reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.